Wij zijn Anja en Arie en wonen met 3 prachtige dochters in Rotterdam, alle 5 hebben we de Golden koorts. De koorts is begonnen in 1995, we hebben altijd al honden gehad al van huis uit.

Onze eerste Golden Retriever was Mazzel, kort daarna kwamen Spetter en Bengel erbij, spijtig en met veel verdriet moesten wij veel te snel afscheid nemen van Mazzel, hij werd dertien maanden.

We besloten ons eerste teefje te gaan zoeken en zo is Kwispel bij ons gekomen, heel lief en zacht van karakter, daarna kwam Angel, een echte dondersteentje, van Angel kregen we voor het eerst puppie`s uit haar tweede nestje hielden we Smartie onze trots een leuk, prachtig clowntje,van Angel`s andere nestje bleef Pepsy een lief sportief handenbindertje, van het eerste nestje van Smartie bleef Charmeur, die zijn naam eer aan doet, hij palmt iedereen in, het volgende nestje zijn Twister en Lenny gebleven dus lekker druk, maar heel gezellig.

 

Bij het wandelen is er altijd wel wat te beleven, iedere sloot is een waar feest, hoe viezer hoe mooier, gelukkig zwemmen ze graag ,dus aan het eind van de wandeling eerst maar even zwemmen, we hopen dat we er nog lang van mogen genieten, wat de toekomst brengt weten we niet, maar we kijken er met veel plezier naar uit.